В този блог тези които се интересуват ще намерят някои автентични документи от архивите на българската държавна сигурност отнасящи се до тези които са имали куража лице в лице да заявят че отстояването на ценностите на цивилизацията дала възхода на Европа са по важни дори от тяхното физическо оцеляване. Ще намерите и автентични разяснения за престъпните методи на юмрука на комунистическия режим - дс. Ще намерите обяснение на въпроса защо тези служби не са имали и не могат да имат нищо общо със традиционните разузнавателни и контра-разузнавателни служби съществуващи в демократичните общества. Ще и ще и ще . Но по-добре ще бъде сам читателят който се заинтересува да прецени.

Във по-голямата част от публикуваните в този блог документи, излизат в публичното пространство редица имена на достойни българи които със живота си са защитили определени ценности, за сега поне официално приети от днешното българско общество като водещи. Техните палачи обаче и до днес полагат огромни усилия да скриват истината от младите българи както правеха това в продължение на 45 години.

В тези си опити те намират сериозен съюзник в лицето на част от бившата соц-интелигенция вече повече от 20 години. Тук бих желал да подчертая, че става дума само за част и то точно тази част която водена от низки кариеристични подбуди не е подбирала средствата за да се нареди в първите редици за почести, пари и други награди от комунистическата власт. Тези напористи герои са прегазили навремето десетки, да не кажа хиляди, свои колеги които ако не са проявили геройство поне са проявили достойнство и честност. А самата проява на тези качества през онези времена е вече геройство.

След всеки документ ще посоча списък на имената появяващи се в документа. Ще направя връзка за това име в очакването постепенно да се запълват празните места около тези имена. Надявам се, че млади изследователи, студенти и други ще подкрепят и продължат делото на Петър Добрев, Николай Василев, Виктория, Даниела Горчева и други задълбочавайки в този процес.

събота, 1 януари 2011 г.

Коментар по плана за работа по ГАР Емисари

Автентичният документ е качен и всеки желаещ може да го прочете, тълкува и оцени. Чрез двоен клик той се увеличава.
Аз приемам практиката да публикувам предимно значими документи изготвени на високо ниво във иерахията на държавна сигурност. Само обемът до който до сега сме получили достъп представлява повече от линеен метър. Разбира се че голяма част не ни се предоставя. Това е втора производна тема която с времето ще намери своето место във блога.
Все пак желая да информирам интересуващите се че съм депозирал генерално пълномощно във тъй наречената комисия в София с което я задължавам да осигури достъп на всеки желаещ до целият обем от документи до които аз съм получил достъп.
Публикуваният тук документ ни костува десетки години реален затвор плус престъпното убийство на моята майка от дс както и косвеното убийство на родителите на някои от съпроцесниците ми.
Освен това ми се струва, че документът е показателен за нивото на интелигентност на най-висшият ешалон от българската държавна сигурност, както и за умопомрачителните им планове които никога не са успявали да реализират в действителност но цената плащана от нормалните българи пожелали да живеят с достойнство и почтенно е била често неизмерима със ;ерките на нормално мислещите хора.
Прочетете дукументът е подписан от цялото ръководство на дс начело с неговият председател.

А ние кои бяхме тогава срещу тях - двама студенти заедно с още няколко наши приятели младежи и цялата ни дейност се състоеше в разпространението на няколко стотин позива изготвени с наши средстава.



Позивът e качен за да може всеки сам да прецени лудостта на комунистическите престъпници облекли се със узурпираната чрез помощта на чужда държава власт.
Трудно е за един нормално образован човек да намери сред писанията в тези страници разузнавачи или контра-разузнавачи.
"С помощта на ПГУ ... да се овладее дейността на младежката емигрантска група Млада България и се отпочне игра в желаната от нас посока "
"Да се изучи основно обстановката сред изменическите среди във Франция и ГФР с оглед да се отпочне създаването на "емигрантска група""под наше ръководство, с цел разлагане на емигрантската младежка група Млада България.... /по нататъшния смисъл на текста е само в компетенцията на психиатрите/.
Четем по-надоло :
С подходящи комбинации да се компрометира обекта ЛЕВСКАРЯ / става дума за мен Петър Бояджиев - поне са ми дали симпатично кодово име. Нищо от това което са си написали в плана не са успели да реализират, но кой от простосмъртните стресирани от страх българи знаеха пък и днес дали знаят. Тайнственоста прикрива тяхната неефективност и некадърност. Което разбира се не им пречи да извършват престъпление след престъпление след като не са кадърни със други средства да запазят властта си.
Четем по-надоло "Група отговорни работници от ПГУ, ВГУ и Шесто и Софийско да изучат задълбочено наличните материали.....".
Да става дума за това ПГУ чиито агент е бил сегашният президент на България. И за това ПГУ чиито агени и днес 2011 година още управляват външната политика на България. А и само външната ли ?
И по-надоло - укрепване чвторитета и доверието на агентите ВИТОРИО и СИМЕОНОВ с цел заемане на ръководна длъжност в емигрантската група.
Някой да не си помисли, че шумните представители на тъй наречената комисия са ни разкрили идентичността на тези двама агенти, въпреки мнигократните ни писменни настоявания.
За такива антикомунисти като там подвизаващата се Е. Бончева моят покоен приятел Васил Златаров казваше следното :
"Има и по-страшно нещо от комунизма - антикомунизма на комуниста""
Виторио е изклучително ценен агент който най-ревностно е защитаван и от счга действащият генерал К.Киров. Този агент се появява и по-нататък въ важен документ.
Цяла страница донесение от него е публикувала и Алексения Димитрова в книгата си за архивите на Соимеон. Но нито тя нито Симеон са съглани да се идентифицира официално поборника за комунистическата кауза на територията на Франция. В България напоследък почвам да чувам, че имало много изследователи на близкото минало. Препоръчвам им използувайки даденото от мен пълномощно да си опитат късмета за ВИТОРИО. На базата на това пълномощно всеки българин има същите като моите права.
По-надоло пак четем със какви велики разузнавателни дейности са се занимавали тези от ПГУ - обсъждане на възможностите за създаване на "изменическа група" под наше ръководство с цел обединяване с изменическата група Млада България и оглавяване на същата и тъй нататък и тъй нататък. И отговорницита не са кой да е но все генерали.

ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ
1 януари 2011 год.

Няма коментари:

Публикуване на коментар